5 lucruri despre iubire care nu sunt adevărate

Când vine vorba de iubire, multe persoane au o percepție greșită despre ce reprezintă aceasta cu adevărat. 

Gândește-te la versurile unei melodii de dragoste – ele vorbesc adesea despre suferință sau despre imposibilitatea de a trăi fără persoana iubită. Nu uita nici de filmele care prezintă povești romantice cu final fericit – „împreună pentru totdeauna”. Însă, în realitate, aceste aspecte nu reflectă adevărata semnificație a iubirii.

Lucruri pe care trebuie să le știi despre iubire

Există câteva lucruri despre iubire care pot afecta relațiile în mod negativ. Renunțând la acestea, vei avea mai multe șanse de a găsi fericirea.

Iubirea nu se traduce prin dependență 

Se spune că este important să nu te pierzi pe tine însuți când te afli într-o relație amoroasă. De asemenea, nu ar trebui să simți că nu poți trăi fără partenerul tău – aceasta este dependență. 

Există multe relații în care, atunci când unul dintre parteneri simte că nu mai poate continua, celălalt îl constrânge să rămână împotriva voinței sale, trăind împreună în nefericire. 

Cel constrâns va fi nefericit, iar cel care ,,îl ține’’ ostatic își satisface dependența. Dependența nu este iubire; iubirea înseamnă libertate.

Când ești împreună cu sufletul tău pereche, trebuie să te simți fericit, chiar și atunci când petreceți și timp separat.

Iubirea nu înseamnă suferință 

Iubirea nu înseamnă să te anulezi pe tine însuți. În realitate, este exact invers!

Dacă nu te iubești pe tine mai întâi, nu vei putea iubi autentic pe altcineva. Nu renunța la convingerile și idealurile tale doar pentru a păstra relația. Nu te mai pune pe locul doi pentru a o face fericită pe cea de lângă tine. 

Sufletul tău pereche te va iubi și accepta așa cum ești.

Iubirea nu trebuie să-ți satisfacă toate nevoile

Dragostea nu ar trebui să fie o soluție pentru problemele tale sau să îți satisfacă toate nevoile. 

Dacă ai nevoie de cineva să te facă să te simți mai bine, aceasta nu este iubire adevărată. 

Să te iubești pe tine însuți înseamnă să înțelegi că toate nevoile tale sunt deja satisfăcute și că ești complet și întreg exact cum ești în acest moment. 

Una dintre cele mai eficiente metode prin care un bărbat își poate crește stima de sine este să apeleze la pastile naturale pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale din dormitor. Acestea oferă un plus de încredere, îi scapă de inhibiții, reduc emoțiile negative și gândurile negative. 

Dacă și tu ești interesant, este recomandat să te orientezi după  cele mai bune pastile pentru potență pe forum. Astfel vei vedea ce produse te ajută atunci când nu te simți în deplinătatea forțelor când vine vorba de nopțile de amor.

Iubirea nu pune presiune pe parteneri 

Iubirea nu înseamnă să îți asumi responsabilitatea pentru fericirea celui de lângă tine. Este important ca, indiferent de circumstanțe, să te concentrezi pe propria ta fericire. 

Există o serie de soluții recomandate pentru bărbați care, odată aplicate, vor contribui în mod eficient la menținerea fericirii interioare. Numai atunci când suntem bine cu noi înșiși, vom reuși să ,,dăm’’mai departe.

Suplimentul  uPotent, spre exemplu, este un remediu natural care este disponibil sub formă de amestec între miere naturală de albine și extracte din plante afrodisiace. Acesta ajută la redobândirea stimei de sine și la reconexiunea cu partenera.

Nu ezita să-i spui partenerei tale de existența acestor trucuri care vă pot ajuta pe termen lung.

Iubirea nu moare

Iubirea poate fi o trăire foarte intensă, asemănătoare foamei sau setei, dar de durată. 

Nu o putem controla, dar o putem gestiona oferindu-i ceea ce are nevoie. Pofta sau atracția sexuală implică o dorință pasională temporară ce eliberează substanțe chimice precum estrogenul și testosteronul. 

În schimb, iubirea adevărată face ca creierul să elibereze un set complet de substanțe chimice, printre care feromoni, dopamină, serotonină, oxitocină și vasopresină. Acești hormoni pot lega pe viață două persoane și le pot face să se îndrăgostească profund. Cu cât atracția și „potrivirea fizică” sunt mai puternice, cu atât dragostea devine mai intensă.

Așadar, dragostea nu ar trebui să pună vreodată presiune pe partener. Nu ar trebui să te facă să faci din imposibil, posibil, doar de dragul amorului. Dragostea reprezintă un parteneriat bazat pe echitate și egalitate.