Arsenal vrea titlul. Ce șanse le dau bookmakerii “tunarilor“

Suporterii lui Arsenal au început să viseze, după sezonul fantastic reușit de elevii lui Mikel Arteta în ediția precedentă a Premier League. Pentru tehnicianul spaniol, noua ediție a campionatului intern vine cu presiune suplimentară, deoarece toată lumea se așteaptă ca Arsenal să se lupte din nou pentru titlu. Și, având în vedere investițiile majore efectuate în timpul ferestrei de transferuri din această vară, mulți susțin că londonezii trebuie chiar să câștige trofeul, pentru ca sezonul să poată fi considerat reușit.

Cu toate acestea, Arsenal nu evoluează singură în Premier League, ba chiar are de înfruntat o opoziție extrem de solidă, iar prima sursă de adversitate este chiar Manchester City, formația care i-a suflat titlul în sezonul precedent. Pe lângă City, sunt înscrise în lupta pentru trofeu și Manchester United, Newcastle United, iar Chelsea poate oricând să facă o surpriză la fel ca în ediția 2016-2017, când a luat campionatul cu Antonio Conte pe bancă. În continuare, poți descoperi cum văd situația bookmakerii!

Ce șanse le dau bookmakerii celor de la Arsenal la titlu

Câștigarea titlului într-o competiție atât de strânsă și de solicitantă, precum Premier League, este o provocare imensă, chiar și pentru cei mai mari tehnicieni din lume. În mai bine de 8 ani petrecuți la Liverpool, Jurgen Klopp a cucerit doar o dată trofeul, la fel ca Antonio Conte. Pentru un “începător“ ca Mikel Arteta, misiunea este extrem de dificilă, mai ales că are de înfruntat și singurul manager care a demonstrat că știe exact rețeta succesului: Pep Guardiola. Iată cum arată clasamentul cotelor la câștigarea Premier League 2023-2024:

  1. Manchester City – cota actuală 1,66
  2. Arsenal – cota actuală 5,50
  3. Liverpool FC – cota actuală 9,00
  4. Manchester United – cota actuală 11,00
  5. Chelsea FC – cota actuală 13,00

Cotele stabilite de către bookmakerii iau în calcul reușitele din ultima vreme, precum și modul în care echipele s-au mișcat pe piața transferurilor. Odată cu începutul campionatului, însă, ele se pot modifica în urma rezultatelor obținute de către cluburile favorite la titlu, pe parcursul etapelor din Premier League. Astfel, dacă Arsenal consideră forma excelentă dovedită și în Community Shield, când a învins-o pe Manchester City la loviturile de departajare, “tunarii“ ar putea să aibă o cotă scăzută.

Drept urmare, dacă ești fanul lor și crezi că merită să mergi pe mâna lui Arteta și a elevilor săi, mizează acum pe cucerirea titlului de către Arsenal. Totodată, dacă urmărești partidele din fiecare etapă a Premier League, profită de cotele la pariuri live și completează-ți cu adrenalină și intensitate fiecare meci în care joacă favoriții tăi. 

În concluzie, Arsenal are șanse foarte bune la câștigarea titlului în Premier League. Nu doar suporterii echipei antrenate de Mikel Arteta sunt optimiști în privința parcursului pe care îl vor avea “tunarii“ în ediția 2023-2024 a Premier League, ci și bookmakerii. Aceștia o consideră a doua favorită la trofeu pe formația din nordul Londrei. Dacă ești parior, poți miza live sau în avans pe fiecare partidă a londonezilor, dar poți plasa un pariu și pe câștigarea titlului de către Rice și colegii săi. Joacă în mod responsabil și bucură-te de fiecare meci din Premier League!

Sursa foto: Pexels.com