Cea Mai Așteptată Sărbătoare: Festivalul Serbările Scrumbiei

Festivalul Serbările Scrumbiei: Ediția a III-a, 18-19 Mai 2024

Bucură-te de Festivalul Serbările Scrumbiei în Delta Dunării!

Festivalul Serbările Scrumbiei se întoarce în Comuna Maliuc pentru cea de-a treia ediție, promițând o experiență culturală de neuitat. Evenimentul va avea loc în zilele de 18-19 mai 2024 și este organizat cu sprijinul FLAG Delta Dunării, evidențiind bogăția patrimoniului cultural local.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Ce poți descoperi la Festivalul Serbările Scrumbiei, ediția a III-a?

Concerte și Spectacole Veți fi încântați de spectacole live oferite de artiști locali precum Diana Amelian și Alexandra Listrat, care vor aduce muzică autentică și emoționantă în cadrul evenimentului.

Dansuri și Tradiții Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va impresiona publicul cu dansuri tradiționale, oferind o incursiune în cultura vibrantă a Deltei Dunării. Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 va oferi și el un spectacol autentic, prezentând dansuri și cântece specifice zonei.

Ambianță Autentică Atmosfera deschisă sub cerul liber va completa farmecul acestui eveniment, celebrând viața pescărească și tradițiile unice ale Deltei Dunării.

Participare Comunitară și Diversitate Culturală Festivalul se angajează să promoveze tradițiile și meșteșugurile locale, oferind o gamă largă de experiențe autentice, de la muzică și dansuri tradiționale până la delicii gastronomice locale.

Detalii Eveniment:

  • Unde: Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când: 18-19 Mai 2024.
  • Taxă de Intrare: Gratuit.

Despre Festivalul Serbările Scrumbiei

Festivalul Serbările Scrumbiei este un eveniment deschis pentru toate vârstele, ideal pentru familie și pentru toți cei pasionați de tradițiile și frumusețea Deltei Dunării.

Pentru mai multe informații și actualizări, vizitați pagina noastră de Facebook dedicată evenimentului.

Alăturați-vă nouă pentru a celebra cultura și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

Citeste si: