Extras de Carte Funciară: O Soluție Rapidă, Eficientă și Convenabilă, 100% Online!

În era digitală în care trăim, accesul la informații este mai ușor ca niciodată. Acest lucru este valabil și în cazul obținerii unui extras de carte funciară, un document esențial pentru orice tranzacție imobiliară. Cu ajutorul serviciului online de pe cartefunciară.ro, acest proces a devenit mult mai simplu, mai rapid și mai accesibil.

Ce este Cartea Funciară?

Cartea funciară este un registru public care conține informații despre proprietățile imobiliare, inclusiv terenuri, clădiri și apartamente. Aceasta include detalii precum proprietarul actual, istoricul tranzacțiilor, ipotecile existente, și alte sarcini care pot afecta proprietatea.

Extrasul de carte funciară este un document esențial pentru orice persoană care dorește să cumpere, să vândă sau să ipotecheze o proprietate. El oferă o imagine clară a situației cadastral – juridice a proprietății, permițând părților implicate să ia decizii informate.

Cum Funcționează Serviciul de Eliberare Extras CF Online?

Serviciul disponibil pe cartefunciară.ro facilitează obținerea unui extras de carte funciară într-un mod complet automatizat, eliminând necesitatea deplasării la un ghișeu sau a interacțiunii cu un operator. Trebuie doar să completați un formular simplificat, să efectuați plata securizată cu cardul și veți primi extrasul de carte funciară în doar 10 minute, prin email și SMS. Serviciul este disponibil non-stop, 24/7 și funcționează fără crearea unui cont.

Acest serviciu este extrem de util pentru persoanele care nu au timp să se deplaseze la un ghișeu sau care locuiesc în străinătate și nu pot accesa ușor serviciile oferite de oficiile teritoriale.

Identificatorul Electronic și Numărul de Carte Funciară

Fiecare proprietate înregistrată în Cartea Funciară este identificată printr-un număr de carte funciară și un număr cadastral. În urma procesului de conversie în format electronic, aceste două numere vor fi preschimbate în identificator electronic unic.

Pentru terenuri, identificatorul electronic este de tipul 123456, pentru clădiri este de tipul 123456-C1, iar pentru apartamente este 123456-C1-U2. Dacă este cunoscut, acesta ține loc atât de număr de carte funciară, cât și de număr cadastral.

Identificatorul electronic, dacă este cunoscut, sau numărul de carte funciară împreună cu numărul cadastral, sunt esențiale pentru a obține un extras de carte funciară.

Costul Serviciului

Unul dintre cele mai mari avantaje ale serviciului de pe cartefunciară.ro este costul accesibil. Pentru doar 48 de lei, puteți obține un extras de carte funciară online, fără a fi nevoie să vă deplasați sau să așteptați la cozi.

Atât costul, cât și promptitudinea serviciului face ca acesta să fie o opțiune atractivă pentru toți cei care au nevoie de un extras de carte funciară, fie că sunt persoane fizice care doresc să vândă sau să cumpere o proprietate, fie că sunt profesioniști din domeniul imobiliar care au nevoie de aceste informații în mod regulat.

De ce cartefunciară.ro?

Obținerea unui extras de carte funciară nu a fost niciodată mai simplă. Prin cartefunciară.ro, puteți obține un extras CF online într-un mod rapid și eficient, la un preț accesibil, fără a fi nevoie să vă deplasați sau să așteptați la cozi. Este singurul serviciu de pe piață complet automatizat și disponibil non-stop, 24/7. Încercați serviciul astăzi și vedeți cât de simplu poate fi!