FeminasMed – clinică dedicată femeilor în centrul Bucureștiului

Clinica FeminasMed, din centrul Bucureștiului, Str. Sevastopol Nr.14, oferă servicii medicale femeilor, indiferent de vârstă. Acestea au acces la servicii de ginecologie și supraveghere a sarcinii, inclusiv morfologii fetale și screening. În plus, au la dispoziție servicii de întreținere a sănătății fizice prin servicii dermato-estetice și a sănătății psihoemoționale prin consiliere psihologică. 

Relația dintre o femeie și medicul ei ginecolog este una dintre cele mai intime și mai solide relații pe care aceasta le poate avea. Acesta este motivul pentru care relația e una de lungă durată. De cele mai multe ori, o femeie își urmează medicul oriunde acesta își mută cabinetul.

Ildiko Opriș, fondatoarea FeminasMed, consideră că o femeie, și mai ales o viitoare mamă trece prin toate emoțiile posibile atunci când trebuie să aleagă o clinică sau un medic care să răspundă tuturor nevoilor ei de infomare. O viitoare mămică are nevoie de un loc sigur, în care să aibă toată încrederea că își poate efectua toate investigațiile necesare pentru o evaluare corectă și completă a sarcinii.

Pe vremea când urma să devin mamă, deseori am întâmpinat dificultăți legat de informarea mea. Poate pentru că, din cauza emoțiilor, nu am reușit să pun toate întrebările pe care le aveam în minte. Sau poate pentru că medicul a fost mai “zgârcit” să îmi raspundă sau pur și simplu nu era timp să aflu toate detaliile care mă framântau. Atunci mă gândeam la cât de important e pentru medic să fie proactiv. Am decis atunci să construiesc eu un loc unde femeile să găsească ușor răspunsurile la întrebări. Să se poată informa de la specialiști recunoscuți”, afirmă Ildiko Opriș, fondatoarea FeminasMed, din Str. Sevastopol 12, lângă Piața Victoriei.

De profesie Psiholog clinician și Terapeut de cuplu și familie, fondatoarea FeminasMed a înțeles rapid nevoia unor servicii specifice adiacente pentru orice femei care urma sau care a devenit de curând mamă. Astfel, în propria clinică oferă și servicii și terapii pentru tinerele mămici.

Clinica FeminasMed a evoluat natural după lansare, iar în prezent acoperă o gamă variată de servicii pentru femei – obstetrică ginecologie, medicină materno-fetală, cardiologie, endocrinologie, diabet și nutriție, psihologie, dermato-estetică.

Pe lângă investiția în cele mai moderne echipamente din domeniile obstetricii-ginecologiei și al medicinii materno-fetale, echipa clinicii FeminasMed include profesioniști recunoscuți.

Printre aceștia se regăsesc Dr. Suzana Crăciun (medic primar obstetrică-ginecologie acreditat FMF), Dr. Cristina Moisei (medic primar obstetrică-ginecologie acreditat FMF), Dr.Sevgean Ali (medic specialist cardiolog) și Dr.Bujor Mihaela (medic primar obstetrică-ginecologie, specilaizată în colposcopii și injectări PRP vaginal), Dr. Rotaru Ana Maria, (medic obstetrică- ginecologie.) și Dr.Dan Deva, (medic primar ostetrică-ginecologie și medic specialist medicină materno fetală).

Echipa FeminasMed este completată de specialiști în alte domenii. Elena Alina Cipi este medic specialist dermatovenerice, Tatiana Malacopol este nutriționist, iar fondatoarea clinicii gestionează partea de psihologie și de terapii de cuplu și familie.

Informații complete despre toate serviciile clinicii FeminasMed, despre echipa de medici și despre prețurile pentru toate procedurile pe care le realizăm, găsiți pe https://feminasmed.ro. Tot aici găsiți informații despre programări și despre programul de lucru.

#            #            #

Clinica medicală FeminasMed a fost înființată din dorința de a oferi servicii de calitate tuturor femeilor, indiferent de vârstă. Printre acestea se regăsesc servicii de ginecologie, supraveghere sarcină – morfologie fetală și screening, dar și întreținere a sănătății fizice prin servicii dermato-estetice și a celei psihoemoționale prin intermediul consilierii psihologice. Toate serviciile oferite sunt realizate de către medici specialiști, folosind echipamente medicale performante pentru confortul și tratamentul corect al fiecărei paciente.

#            #            #

Contact media:

Liliana Uleia

Specialist comunicare

0766.395.799

Comunicat presa gratuit