Mixit sărbătorește 13 ani și lansează amestecuri aniversare

Pentru Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, 13 este cu noroc. Mixit sărbătorește 13 ani de activitate, iar pentru a marca momentul compania a creat mixuri aniversare, o selecție inedită de gusturi și arome gândite pentru a încânta fiecare client. Produsele de aniversare includ și o cutie Mixit de degustare cu 13 bunătăți, de la Gummy Mixies – jeleuri compuse din 99 % fructe – la chipsurile de cocos cu caramel, crema de alune Mixitella Premium și până la nuci Honey and Chilli. Cutia include și un magnet, o foaie de autocolante vesele și un  o foaie cu sfaturi creative pentru utilizarea cutiei.

“Wow, Mixit sărbătorește deja 13 ani de existență! Parcă ieri am pus bazele acestei povești crocante și iată-ne acum, atâția ani mai târziu, plini de recunoștință față de toți clienții noștri. Fără voi, Mixit nu ar fi ajuns aici așa că haideți să ridicăm bolurile și să facem un toast pentru acești ani minunați de amestecuri savuroase!” a spus Tomáš Huber, cofondator Mixit. Acesta a continuat: “Credem că fiecare aniversare merită o surpriză crocantă, așa că am creat mixuri aniversare care îți vor încânta simțurile și îți vor umple bolul de energie și bucurie. Abia așteptăm să le încercați și să ne spuneți care este favoritul vostru!”

Mixit s-a lansat în 2010 în Cehia, extinzându-se ulterior în Slovacia, Polonia, Ungaria și România (decembrie 2020). De-a lungul timpului compania a fost răsplătită cu premii importante în Cehia – locul 3 la categoria Inspirația Anului în Cehia, EY start-up-ul anului 2015, premiul întâi în competiția Magazinul Online al Anului 2018 –, iar  în 2019 a obținut certificatul HACCP (standardul internațional de management al calității alimentelor).  Împreună cu ai săi clienți, Mixit a sprijinit și multe ONG-uri, iar în martie 2020 a oferit #energiepentrumedici, asistente și cadrelor medicale din spitale în timpul pandemiei (în Cehia). În 2021 a oferit ajutor asociațiilor Člověk v Tísni (People in Need) și ADRA la începutul conflictului din Ucraina.

Mixit își invită clienții să celebreze împreună 13 ani de activitate și le propune o serie de 21 de produse aniversare, în ediție limitată. Dintre acestea se remarcă Mixul aniversar (care conține 13 dintre cele mai populare ingrediente Mixit), Mixul de mai, câteva amestecuri de fructe crocante, Cvrartet de nuci coapte 4 noutăți cu nuci coapte), seturi variate Mixit2go, Set cadou de degustare MiniMixtella Premium și Cutia cu batoane Mixitka. Vedeta produselor aniversare este Mixit cutia de degustare cu 13 produse: jeleuri naturale, bomboane, cremă premium, batoane fără gluten, granola din cuptor și multe altele.

“Aniversarea a 13 ani de Mixit este un moment de mare emoție și recunoștință. Am pornit pe această călătorie cu dorința de a aduce ceva diferit pe piața alimentară, de a oferi o experiență autentică și personalizată în materie de nutriție. Cu fiecare comandă și fiecare client satisfăcut, am văzut cum Mixit devine o parte importantă din rutina și stilul de viață sănătos al multor oameni. Sunt mândru de echipa noastră, de pasiunea noastră comună și de dorința noastră constantă de a inova și a ne adapta nevoilor și preferințelor clienților noștri. În continuare vom căuta să îmbunătățim și să surprindem cu produse de calitate și servicii excelente, și să continuăm să creștem alături de voi. Mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut în această călătorie minunată, iar pentru viitor abia aștept să descoperim împreună noi gusturi și experiențe extraordinare!” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Mixit este un magazin online în care clienții își crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente. 

Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

Comunicat presa gratuit