North Bucharest Investments Anunta Parteneriatul cu AVRIG Residence Faza 2

Pentru faza a doua a dezvoltării rezidențiale în apropiere de zona Bucur Obor, North Bucharest Investments lucrează cu AVRIG Residence. Oferind o gamă largă de opțiuni de locuințe pentru a satisface nevoile și preferințele variate ale clienților, această colaborare se angajează să redefinească standardele de locuit urban.

AVRIG Residence faza 2 va oferi o gamă impresionantă de apartamente, începând de la 77.000 Euro, de la studiouri mici și eficiente până la apartamente spațioase cu 2, 3 și 4 camere, precum și duplexuri exclusiviste. Această varietate garantează că fiecare nou locatar va găsi casa perfectă pentru stilul său de viață.

Proiectul se află într-o locație ideală, în apropierea zonei vibrante Bucur Obor. O infrastructură impresionantă de parcare va diferenția faza a doua a proiectului; trei niveluri de parcare subterană vor asigura cea mai bună accesibilitate și confort pentru toți rezidenții. În plus, proiectul include o universitate renumită din București, ceea ce constituie o noutate semnificativă pentru comunitatea academică și nu numai.Poziționarea excelentă a proiectului, care este la doar două minute de mers pe jos de stația de metrou, permite accesul rapid și ușor la diferite zone ale capitalei.

Standardele de calitate ridicate au fost utilizate în proiectarea și construcția clădirilor, care au structuri din beton armat și ziduri despărțitoare din cărămidă. Aceste clădiri oferă rezidenților siguranță și durabilitate, precum și confort termic și fonic excepțional.

Clienții care sunt interesați pot contacta North Bucharest Investments sau AVRIG Residence direct pentru a afla despre disponibilitate și programarea vizionărilor.