Mituri și adevăruri despre potența masculină

Mituri și adevăruri despre potența masculină.jpg

Subiectul potenței masculine a fost un punct central al numeroaselor studii medicale, prejudecăți și interpretări de-a lungul timpului, având un impact extins asupra vieții bărbaților nu doar în sfera dormitorului, ci și în ceea ce privește încrederea în sine și interacțiunile cu ceilalți.

 Din nefericire, nu toate sursele de informații disponibile pe internet sunt de încredere, iar acest lucru poate genera confuzie sau chiar probleme pentru cei care caută informații reale despre potența masculină.

 Cele mai populare mituri despre potența masculină

 Există numeroase mituri care se vehiculează despre potența masculină, însă multe dintre acestea nu sunt susținute de cercetări științifice. Care sunt însă cele mai comune?

 „Impotența și infertilitatea sunt același lucru”

 Impotența și infertilitatea sunt de multe ori interpretate ca fiind aceeași afecțiune, dar ele sunt distincte. 

 Infertilitatea se referă la incapacitatea de a reproducere, în timp ce impotența se traduce prin disfuncție sexuală, mai exact inabilitatea de creștere prin volum a organului genital, dar și inabilitatea de a controla ejacularea.

 „Disfuncțiile erectile apar odată cu înaintarea în vârstă”

Problemele funcției erectile pot afecta bărbații în orice etapă a vieții lor, inclusiv în tinerețe. Ejacularea precoce, inabilitatea de obține și menține o erecție sau libidoul scăzut pot fi asociate cu mai mulți factori. 

 Disfuncția erectilă poate fi asociată cu utilizarea unor medicamente, cu anumite afecțiuni de sănătate sau un ritm de viață dezorganizat cum ar fi adoptarea unei alimentații nepotrivite, consumul excesiv de alcool sau sedentarismul.

 ,,Există suplimente pentru potență care contribuie la creșterea penisului”

 Sunt numeroase suplimente despre care se spune că au capacitatea de a mări dimensiunea penisului în mod natural, însă puține dintre acestea sunt susținute de cercetări solide. Reclamele agresive sunt deseori lipsite de dovezi concrete.

 Procesul de creștere a penisului se încheie odată cu terminarea perioadei de adolescență, în general în jurul vârstei de 18-20 de ani.

 Perioada de creștere cea mai rapidă a penisului și a testiculelor are loc până în jurul vârstei de 16-18 ani. După această etapă, în perioada post-pubertate, între aproximativ 18-19 ani și 22-25 ani, se poate observa o încetinire evidentă a creșterii în lungime și circumferință a penisului.

 ,,Suplimentele de potență ajută doar aparatul reproducător’’

 Rolul suplimentelor de potență este să contribuie la redobândirea încrederii în sine, la obținerea erecțiilor mai puternice, la controlul ejaculării dar și la îmbunătățirea vieții sexuale în ansamblu.

 În plus, există anumite suplimente de potență, care se comercializează sub forma a două capsule, și care acționează pe mai multe planuri concomitent. Acestea pot fi administrate de bărbații care se confruntă cu afecțiuni asociate cu prostata și vor să-și protejeze sistemul reproducător.

Luate împreună, sub formă de tratament, cele două capsule contribuie, la sănătatea sexuală a bărbatului de peste 30 de ani. Totuși, există  Proxel Potent contraindicații de care orice potențial consumator ar trebui să țină cont.

 „Toate pastilele pentru potență generează efecte adverse”

 Tratarea rapidă a problemelor de erecție este importantă pentru a permite fiecărui bărbat să se întoarcă rapid la activitățile sale cotidiene, indiferent de complicațiile sexuale pe care le-a experimentat anterior.

 Din fericire, pastilele naturale pentru potență contribuie la îndeplinirea tuturor obiectivelor din dormitor. Acestea sunt realizate din ingrediente afrodiziace care se asimilează cu ușurință în corp și oferă rezultate rapide. De asemenea, riscul de efecte negative este foarte mic. 

 Pentru a avea mai multe perspective în alegerea și achiziționarea acestor alternative non-invazive, este recomandat ca bărbații să se orienteze către site-urile dedicate potenței masculine care au recenzii la diferite stimulente. 

 Este indicat să caută numele pastilei dorite, însoțit de cuvântul „păreri”. Astfel vor găsi și recenzii precum  Proxel Potent păreri, relevante pentru a lua decizia potrivită cu privire la produsele achiziționate.