Cum alegi un studio de videochat potrivit ție?

studioul modelelor de top

Poate cochetezi de mult cu ideea de a încerca domeniul videochat, însă nu știi care sunt pașii pentru a ajunge în locul potrivit nevoilor tale. Meseria de model de videochat este una dintre cele mai profitabile din țară, câștigurile din industrie fiind la același nivel sau chiar superioare celor din IT și Tehnologie. Spre deosebire de un job clasic bine plătit, experiența nu este necesară pentru a te angaja într-un studio de videochat. Totuși, există foarte multe opțiuni pe piață, astfel încât poate fi dificil și copleșitor să găsești studioul de videochat potrivit nevoilor și așteptărilor tale. Iată câteva sfaturi pentru că debutul tău în videochat să fie cât se poate de reușit. 

Informează-te din mai multe surse  

Accesul la informație este mai ușor ca niciodată, însă nu toate sursele sunt demne de încredere, așa cum se întâmplă și cu o parte dintre studiourile existente în România. Cel mai bine este să cauți informații despre studioul care ți-a atras atenția din cât mai multe surse: review-uri reale de pe Google, forumuri despre videochat și platforme de socializare. Dacă ai ocazia să vorbești direct cu modelele care deja colaborează cu studioul de videochat de care ești interesată, ar fi bine să o faci, căci nimeni nu poate avea o părere mai avizată și mai sinceră decât acestea.

Dacă studioul ales de ține este reprezentat și de o persoană publică, poți sta liniștită că ești pe punctul de a face alegerea corectă. Un influencer cu sute de mii de urmăritori nu va risca să își păteze imaginea pentru a promova un business ilegal sau care oferă servicii de proastă calitate. Un exemplu concret în acest sens este Bianca Drăgușanu, cea care și-a asociat imaginea cu studioul modelelor de top, Charm Studio. 

Programează mai multe interviuri

După ce ai cules informațiile de bază și ți-ai făcut o idee despre ofertele de angajare în videochat, este momentul să programezi un interviu. Este recomandat să programezi și să te duci la interviuri la toate studiourile care ți-au stârnit interesul, pentru a putea face o comparație între ele și a lua cea mai bună decizie pentru tine. Interviul de angajare într-un studio de videochat nu este ceva formal, ci mai degrabă o discuție amicală între tine și managerul studioului, pentru a va cunoaște și înțelege ce așteptări și obiective ți-ai propus să atingi ca model de videochat. Nu te sfii să ceri informații despre tot ce îți este neclar, de la program de lucru și training până la comisioane, astfel vei avea suficiente informații pentru a putea face alegerea corectă pentru tine.

Nu uita: succesul tău în videochat nu depinde doar de tine, ci și de studioul cu care colaborezi.