30 septembrie, Vinerea copiilor speciali- Atipic Party organizat de Asociația CONIL

Vineri, 30 septembire –  una dintre cele mai frumoase zile din viața a 8 copii cu nevoi speciale!! Prima ediție Atipic Party – vinerea copiilor speciali, a reprezentat cel mai frumos cadou pe care l-ar fi putut primi Sașa, Matei, Ingrid, Alex, Damian, Olivian, Ioan și Ștefan. Ei sunt cei 8 copii CONIL născuți în luna septembrie!

Atipic Party este o mega-petrecere dată în cinstea lor, menită să le aducă bucuria pe care toți copiii lipsiți de dizabilități o simt an de an. Din pricina nevoilor speciale, micuții CONIL nu sunt invitați la alte zile de naștere, iar copiii tipici nu vin la zilele lor de naștere. Așa că, Lumea CONIL a găsit soluția. În fiecare ultimă zi de vineri a lunii, toți copiii sărbătoriți în acea lună vor avea o super-petrecere, cu tort, animatori, muzică, baloane, distracție și prieteni!

Ziua a început cu cântece și urări de „La mulți ani”! Apoi micuții au primit mai multe cadouri ca oricând, atât din partea Asociației CONIL, cât și din partea colegilor și prietenilor lor.

Muzica ne-a îndemnat pe toți la dans și nimeni-altul decât Mickey Mouse și-a făcut apariția, pentru un moment animat de jocuri de grup și concursuri limbo! Apoi ziua a continuat cu distracție la salteaua junglei gonflabile, cu numere de chimie distractivă în cadrul spectacolului Doctorului Buclă și cu numeroase alte surprize!

Asociația CONIL este recunoscătoare pentru tot sprijinul oferit de către parteneri și părinți! Mulțumim Domino`s Pizza pentru masa grozavă pe care ai asigurat-o copiilor! Mulțumim Doctorului Buclă (Vasile Revnic cu sprijinul Alexandrei Revnic) pentru un show incredibil care i-a ținut pe copii cu sufletul la gură! Mulțumim „Torturi de casa delicioase”, „Dulciuri de vis”, tuturor părinților generoși care au trimis cadouri pentru colegii sărbătoriți ai copiilor lor, familiei Virvăroiu, incredibilei echipe CONIL, WAWA concept, Prima TV și Ioana Maria Moldovan! Mulțumim Lumii CONIL pentru amintirile de neuitat!

Alături de noi s-au aflat și copii speciali pe care nu îi cunoșteam, dar care ne-au devenit foarte repede buni prieteni! Aceștia au răspuns invitației noastre de a participa la Party și au venit însoțiți de mămici supereroine pentru a sărbători alături de noi! Așa că, la următoarea ediție vă așteptăm în număr și mai mare! Dacă ai un copil cu nevoi speciale, hai la Party! Adu-l să se distreze alături de noi, pentru că știm că avem cu toții nevoie ca ziua noastră să fie una specială! Împreună putem face viața mai frumoasă!

Mai mult decât atât, poți face ceva cu adevărat MAGIC! Alege să contribui pentru un party memorabil, printr-o mică donație: 30 / 50 / 75 / Altă sumă. Poți să contribui la toate zilele de naștere ale copiilor speciali din Lumea CONIL, printr-o donație simbolică lunară. Te așteptăm să vezi ce cadouri frumoase luăm împreună! Intră pe site-ul nostru și dăruiește un zâmbet acestor copii speciali, prin donația ta: https://conil.ro/#donate

Sperăm că ai fost cu ochii pe Prima TV pentru a vedea întregul reportaj! Noi v-am avertizat de la bun început… ori de câte ori urmăriți materiale video cu micuții Școlii CONIL, riscați să vă molipsiți cu bună-dispoziție, energie și fericire!

Dorim să mulțumim tuturor celor care au contribuit pentru realizarea acestei zile de neuitat. Zâmbetul plin de recunoștiință al acestor copii speciali reprezintă cea mai mare satisfacție pe care noi, oamenii mari, o putem avea! Să le urăm un călduros „LA MULȚI ANI!” dragilor noștri îngerași! Să vă fie viața doar o bucurie, copii!

Cât despre noi, Asociațai CONIL, anunțăm cu mândrie că ne menținem locul în fruntea clasamentului furnizorilor oficiali de zâmbete! Ce-i drept, la asta ne pricepem cel mai bine!

Școala și Asociația CONIL abia așteaptă cu nerăbdare cea de-a doua ediție Atipic Party, care va avea loc în ultima vineri din luna Octombrie! Până atunci, păstrăm bucuria acestei zile în fotografii! Intră pe pagina de Facebook „Asociația CONIL” și descoperă magia acestui proiect!

Pentru orice alte detalii, vă invitam să ne contactați la numărul de telefon 0784412222 sau la adresa de mail [email protected] .

Source

Comunicat presa gratuit