5 COMBINAȚII de distracție în weekend cu prietenii în oraș sau la tine acasă

Se întâmplă uneori ca imaginația să ia o pauză fix atunci când ai cea mai mare nevoie de ea. Dacă vrei să faci lucruri interesante în weekend cu prietenii și să vă distrați ceva mai bine ca de obicei, atunci recomandările următoare ar putea să-ți fie pe plac. 

Descoperă mai jos 5 combinații de bună dispoziție cu amicii tăi, dacă vrei să ieși un pic din zona de confort, fără prea mari bătăi de cap și cu un buget acceptabil.

Iată cum te poți distra cu amicii tăi și ce opțiuni ai la îndemână pentru sfârșitul de săptămână

1.       Pe clădirea cea mai înaltă din oraș

Dacă vrei să faci ceva interesant cu prietenii tăi în weekend, poți descoperi clădirile din orașul tău. Multe dintre ele oferă posibilitatea de a admira orașul de la înălțime. Aici poți face fotografii cu adevărat spectaculoase, chiar cu telefonul din dotare. Ar putea fi o experiență interesantă să vezi cum totul în jur pare de poveste, într-o escapadă la final de săptămână cu amicii tăi.

2.       În Piața Unirii sâmbătă seară

Dacă ești din București și vrei o seară frumoasă de sâmbătă cu prietenii tăi, nu ar strica să dați o fugă până la fântânile urbane din Piața Unirii. Reamenajate de curând, fântânile au căpătat un aer extrem de modern și oferă spectatorilor adevărate show-uri de culoare și mișcare, în ritmul muzicii clasice. 

Fântânile din Piața Unirii au devenit punct de interes pentru toți turiștii care vin în București și care vor să admire frumusețile orașului înainte de a se distra în Centrul Vechi.

3.       La film în propriul confort

Cine spune că nu se poate distra acasă cu prietenii? Sâmbăta seară este perfectă pentru un film cu amicii, un popcorn și suc, în fața ecranului. Astfel vă puneți la punct în materie de pelicule și seriale de top, stați la povești, fără să vă mai deplasați în oraș. Iar dacă până acum ai tot amânat, poate ar fi momentul oportun să cumperi un televizor de pe altex.ro, cu vizionare HD, porturi USB și Wi-Fi pentru a putea accesa rapid platformele dedicate pentru filme online.

4.       La pas pe străzile din București

Străzile din București au un aer aparte și un sunet boem care atrage în fiecare clipă, mai ales în serile de vară, când lumea este mult mai activă și dornică de distracții. Centrul Vechi poate fi o destinație superbă pentru weekend. Poți descoperi terasele pline de bună dispoziție, muzică și mâncare super sau poți admira clădirile de pe Calea Victoriei, dacă ai drum pe acolo. 

Pe de altă parte sunt multe baruri care oferă muzică live și o atmosferă deosebită, chiar în inima capitalei. Trebuie însă să ai un buget potrivit pentru o asemenea ieșire cu amicii și să te asiguri ca orice veți face, vă veți distra maxim.

5.       O escapadă la munte cu trenul

Mersul cu trenul la munte este o plăcere, mai ales în lunile de vară, când diminețile răcoroase nu fac altceva decât să te invite în natură. Prețul pentru un bilet cu trenul este accesibil, iar traseele sunt de poveste. Și ca să treacă timpul frumos, poți încinge un joc de cărți cu prietenii care te însoțesc în aventură.  

Așadar, ai destule opțiuni interesante pentru finalul de săptămână cu prietenii tăi, fie acasă, fie în oraș sau departe de el. Mai trebuie doar să vă puneți de acord și să vă bucurați de momentele petrecute împreună, oriunde v-ați afla.


Sursă foto: Pexels.com