Episodul 3 ❤️ Eko Group ajuta la vanzarea de ansambluri rezidentiale, interviu cu Alex W. și Transformarea Ansamblului Rezidențial cu Ajutorul Eko Group

Eko Group

În lumea afacerilor, succesul unei companii se măsoară adesea prin cifre și rezultate tangibile. Eko Group, o companie specializată în marketing și promovare, a reușit să demonstreze acest lucru prin creșterea impresionantă a cifrei de afaceri cu peste 50% în mai puțin de două luni pentru unul dintre clienții săi, un ansamblu rezidențial de prestigiu. Acest succes nu este un caz izolat, ci rezultatul unei strategii bine gândite și a unui set de servicii inovatoare oferite de Eko Group.

Printre aceste servicii se numără publicarea și redactarea de advertoriale de presa online, automatizarea postărilor pe rețelele de socializare, utilizarea unei aplicații de aducere a lead-urilor calificate, creșterea brand awareness-ului prin steaguri pe stâlpii de iluminat și promovarea în rețeaua DOOH. Toate acestea au contribuit la o vizibilitate sporită, atragerea de noi clienți și parteneri, precum și la accesul mai ușor la finanțare și investiții.

Astăzi, avem ocazia să discutăm cu Alex W., proprietarul ansamblului rezidențial, despre cum aceste servicii au contribuit la succesul remarcabil al afacerii.

Jurnalist: spune-ne cum a reușit Eko Group să ajute acest ansamblu rezidențial să-și crească cifra de afaceri cu peste 50% în mai puțin de două luni.

Mulțumesc pentru întrebare. La Eko Group, ne concentrăm pe crearea unor strategii personalizate pentru fiecare client. În cazul acestui ansamblu rezidențial, am început prin publicarea și redactarea a peste 50 de advertoriale de presă online, cu costuri variabile, dar accesibile. Acestea au fost redactate și publicate în maxim 48 de ore și, în mai puțin de o săptămână, au ajuns pe primele trei pagini din Google. Acest lucru a crescut semnificativ vizibilitatea online a ansamblului.

Jurnalist: Cum ați reușit să automatizați aceste advertoriale pe rețelele de socializare?

Am folosit un sistem automatizat pentru a posta linkurile de la aceste advertoriale pe Facebook, Instagram, Twitter și LinkedIn, cu texte diferite și apariții din oră în oră. Astfel, am ajuns la 450 de postări pe lună pe fiecare rețea și la 1800 de postări automate pe toate rețelele. Aceasta a contribuit la o indexare mai bună în motoarele de căutare și la o prezență online constantă.

Jurnalist: Alex, cum a influențat aplicarea acestor strategii afacerea ta?

Alex W.: Efectele au fost remarcabile. Prin utilizarea aplicației Eko Group pentru aducerea de lead-uri calificate de pe LinkedIn, am observat o creștere de peste 60% în eficiența atragerii de clienți potențiali. De asemenea, creșterea brand awareness-ului prin steaguri pe stâlpii de iluminat din București și Ilfov a fost o mișcare inteligentă. Am început cu 25 de steaguri și acum avem 220, ceea ce a crescut enorm recunoașterea brandului nostru.

Jurnalist: Ce impact a avut promovarea în rețeaua DOOH?

Alex W.: povestește cu entuziasm despre experiența sa unică cu rețeaua digitală DOOH (Digital Out of Home) a Eko Group, subliniind impactul semnificativ pe care l-a avut această strategie de promovare asupra afacerii sale. Beneficiind de un discount generos de 50%,  a avut oportunitatea de a-și promova afacerea în peste 110 locații super premium, parte din rețeaua DOOH indoor a Eko Group.

Această rețea DOOH, cunoscută pentru locațiile sale strategice și pentru calitatea superioară a afișajelor digitale, a oferit afacerii mele o vizibilitate excepțională. Ecranele digitale, amplasate în zone cu trafic intens și în puncte cheie ale orașului, au atras atenția unui public larg și diversificat. Prin intermediul acestor ecrane, am putut să-mi prezint ofertele, evenimentele speciale și promoțiile într-un mod dinamic și atractiv, captând interesul potențialilor clienți.

Promovarea în rețeaua DOOH a Eko Group a fost o decizie strategică, care a permis afacerii mele să ajungă la un public mai larg, inclusiv la persoane care nu ar fi fost atinse prin canalele de marketing tradiționale. Impactul vizual puternic al ecranelor digitale, combinate cu locațiile premium, a asigurat o prezență de neuitat a brandului în mintea consumatorilor.

Sa subliniem că, datorită acestei campanii, am observat o creștere semnificativă a numărului de clienți noi, mulți dintre ei menționând că au aflat despre afacerea mea prin intermediul ecranelor DOOH.

Colaborarea cu Eko Group și utilizarea rețelei DOOH a reprezentat un pas major în strategia de marketing a afacerii mele. Această abordare inovatoare a contribuit nu doar la creșterea vizibilității brandului, ci și la consolidarea reputației sale în rândul unui public variat și exigent. Prin această experiență, demonstrează cum utilizarea tehnologiei digitale moderne și alocarea inteligentă a resurselor de marketing pot transforma o afacere și pot duce la succesul dorit.

Această rețea DOOH, cunoscută pentru locațiile sale strategice și pentru calitatea superioară a afișajelor digitale, a oferit afacerii mele o vizibilitate excepțională. Ecranele digitale, amplasate în zone cu trafic intens și în puncte cheie ale orașului, au atras atenția unui public larg și diversificat. Prin intermediul acestor ecrane, Iulia a putut să-și prezinte serviciile, evenimentele speciale și promoțiile într-un mod dinamic și atractiv, captând interesul potențialilor clienți.

Promovarea în rețeaua DOOH a Eko Group a fost o decizie strategică, care a permis gradinitei să ajungă la un public mai larg, inclusiv la persoane care nu ar fi fost atinse prin canalele de marketing tradiționale. Impactul vizual puternic al ecranelor digitale, combinate cu locațiile premium, a asigurat o prezență de neuitat a brandului în mintea consumatorilor.

Sa subliniem că, datorită acestor campanii, am observat o creștere semnificativă a numărului de clienți noi, mulți dintre ei menționând că au aflat despre gradinita prin intermediul ecranelor DOOH. De asemenea, a remarcat o creștere a interesului pentru evenimentele organizate de gradinita, precum și o creștere a cererilor.

Colaborarea cu Eko Group și utilizarea rețelei DOOH a reprezentat un pas major în strategia de marketing al gradinitei Iuliei. Această abordare inovatoare a contribuit nu doar la creșterea vizibilității brandului, ci și la consolidarea reputației sale în rândul unui public variat și exigent. Prin această experiență, demonstrează cum utilizarea tehnologiei digitale moderne și alocarea inteligentă a resurselor de marketing pot transforma o afacere și pot duce la succesul dorit.

Jurnalist: cum a contribuit Eko Group la creșterea brand awareness-ului ansamblului rezidențial?

Prin toate aceste servicii, am reușit să creștem brand awareness-ul cu peste 500% în doar două luni. Am lucrat intens pentru a crește vizibilitatea, numărul de clienți și parteneriatele solide. De asemenea, am ajutat ansamblul să fie mai vizibil pentru investitori, bănci și alte entități financiare, facilitând accesul la linii de credit și împrumuturi.

Jurnalist: Alex, ce părere ai despre serviciile Eko Group?

Alex W.: Sunt extrem de mulțumit de serviciile lor. Am înțeles din primele 30 de minute ale întâlnirii noastre ce pot face pentru mine și au livrat rezultatele promise într-un timp foarte scurt. Datorită lor, am obținut o linie de credit de 100.000 de euro de la o bancă cunoscută, care a fost impresionată de vizibilitatea noastră crescută.

În concluzie, colaborarea dintre Eko Group și ansamblul rezidențial a demonstrat puterea unei strategii de marketing bine executate. Serviciile oferite de Eko Group, de la publicarea de advertoriale și automatizarea pe rețelele de socializare, până la creșterea brand awareness-ului și atragerea de lead-uri calificate, au contribuit semnificativ la succesul ansamblului rezidențial

Pentru orice companie care dorește să-și crească vizibilitatea, să atragă noi clienți și să-și îmbunătățească performanțele financiare, Eko Group oferă soluții eficiente și personalizate. Așa cum a demonstrat Alex W., proprietarul ansamblului rezidențial, colaborarea cu Eko Group poate transforma o afacere și poate deschide noi oportunități de creștere și dezvoltare.

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru promovarea afacerii dumneavoastră, Eko Group este alegerea ideală. Cu o echipă de profesioniști dedicați și o gamă largă de servicii inovatoare, Eko Group poate fi cheia succesului într-o lume a afacerilor din ce în ce mai competitivă.